It is day of the hiking expedition around the Baltic Sea!
Events

Expedition launch concert in Klaipeda, Lithuania

Jan. 03, 2024
Date: March 10, 2024

Join us for the expedition launch event and concert by the Lithuanian seaside as our hiker team begins their 6,000 km journey around the Baltic Sea!

Event language: Lithuanian
Facebook event: https://fb.me/e/5QKvvg6xv


Ekspedicijos „Save the Baltic Sea“ komanda, dieną prieš išeinant į 9 mėnesių trukmės, 6000 km iššūkį vardan Baltijos jūros išsaugojimo, kviečia susipažinti, sužinoti daugiau bei paklausyti geros muzikos!

Renginys NEMOKAMAS
Renginio kalba: lietuvių
Renginys Facebook tinkle: https://fb.me/e/5QKvvg6xv

Renginio programa:
15:00 -15:20 Ekspedicijos „Save the Baltic sea” pristatymas
15:20 – 17:00 Diskusija tema „Kodėl verta išsaugoti Baltijos jūrą?”
17:00 – 18:30 Koncertas (Mesijus ir Julius Vaicenavičius)

Atlikėjai:

MESIJUS – Ilgametis avangardinio repo ir elektroninės muzikos balsas, išskirtinė asmenybė Lietuvos muzikos scenoje. Siurrealūs tekstai, drąsus rimo taisyklių laužymas, sukuriami nauji žodžiai ir eklektiški muzikiniai eksperimentai – tai šio menininko skiriamieji ženklai. Atlikėjas jau ne kartą įrodęs savo meilę gamtai ir aplinkosaugos iniciatyvoms, šį kartą kvies saugoti Baltijos jūrą.

Julius Vaicenavičius – vienas džiaugsmingiausių Lietuvos pop’n’roll atlikėjų, kuris ne tik puikiai valdo publiką (bei dvidešimt įvairiausių instrumentų), bet ir atranda gilų ryšį su klausytojais besidalindamas itin asmeniniškomis, širdį veriančiomis meilės baladėmis. Nors kai kuriems Julius puikiai pažįstamas kaip grupės “Kūjeliai” lyderis, šį kartą jis atvyksta su savo nauja soline programa.

Our partners and allies